افزایش ۱۹۵ درصدی مشارکت‌های مردمی نسبت به سال قبل و رشد ۴۵۰ درصدی مشارکت‌های نقدی در ۵ ماه نخست سال جاری (علیرغم چالش‌های اقتصادی)

مهدی برجی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در مراسم اهدای ویلچر و بسته‌های تحصیلی به دانش‌آموزان دارای معلولیت، از رشد چشمگیر مشارکت‌های مردمی در استان خبر داد. وی با اعلام افزایش ۱۹۵ درصدی همکاری‌های عمومی نسبت به سال قبل، تأکید کرد که میزان مشارکت‌های نقدی در ۵ ماه نخست سال جاری، علیرغم چالش‌های اقتصادی، با رشدی ۴۵۰ درصدی همراه بوده است.

برجی با تأکید بر اهمیت تعامل با موسسات خیریه، خاطرنشان کرد که حضور فعال بیش از ۱۸۰۰ موسسه و مرکز خیریه در استان، با افزایش ۹۰ درصدی مشارکت‌ها در این بخش، تکیه‌گاه اصلی سازمان در اجرای برنامه‌های حمایتی است. مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در ادامه با اشاره به برنامه‌های عملیاتی سازمان، از اهدای ۳۰۰ دستگاه ویلچر و بسته‌های تحصیلی به دانش‌آموزان دارای معلولیت خبر داد.
وی افزود: «با همکاری خیرین، تمامی دانش‌آموزان نیازمند، اعم از استفاده از ویلچرهای مکانیکی یا برقی، شناسایی شده و در آستانه سال تحصیلی جدید، تجهیزات لازم برای آنان فراهم شده است.»
وی همچنین با مرور دستاوردهای سال گذشته، از موفقیت سازمان در تأمین جهیزیه و کمک‌هزینه‌های حمایتی در مناسبت‌هایی نظیر ماه مبارک رمضان یاد کرد و تأکید نمود که تمرکز اصلی اکنون بر اجرای پویش‌های ملی برای پیشگیری از بازماندگی تحصیلی دانش‌آموزان تحت پوشش است.

کد مطلب 206604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد